Asa ceva nu-i spui nici celui mai mare dusman! Diego Costa, cuvinte oribile si revoltatoare la adresa arbitrului de la meciul cu Barca! A vazut imediat rosu

Asa ceva nu-i spui nici celui mai mare dusman! Diego Costa, cuvinte oribile si revoltatoare la adresa arbitrului de la meciul cu Barca! A vazut imediat rosu

Diego Costa risca o suspendare drastica dupa ce a fost eliminat in Barcelona 2-0 Atletico Madrid.

Diego Costa merita si ar trebui sa primeasca o suspendare drastica pentru eliminarea din meciul cu Barcelona. Atacantul lui Atletico a vazut cartonasul rosu din partea arbitrului Jesus Gil Manzano in minutul 28 al partidei. Eliminarea a venit ca urmare a unor cuvinte oribile si revoltatoare adresate de atacant centralului, scrie presa din Spania.

Publicatiile spaniole noteaza ca Diego Costa, international spaniol, i-a adresat o tirada de injuraturi dezgustatoare lui Gil Manzano.

"Sa ma c*c pe tar*a de maica-ta",
i-a strigat Costa centralului, potrivit Radio Catalunya.

Diego Simeone a declarat la finalul partidei ca "rosul incasat de Diego Costa a fost pe deplin meritat daca a spus intr-adevar asta".

Barca bate si e 99% campioana


Barcelona a invins in cele din urma cu 2-0, cu doua goluri marcate in minutele 85 si 86. Luis Suarez si Leo Messi au punctat, iar Barcelona are 11 puncte peste Atletico si 13 peste Real Madrid.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!



VIDEO PROTVPLUS.RO

FILMUL tragediei din Timișoara. 12 copii și 8 adulți sunt internați în spital
BRAT