Barcelona christensen kessie laporta Mercato Extern Spania

FOTO Secretul care nu mai e secret la Barcelona. Miercuri va fi prezentată noua achiziție

Franck Kessie va fi prezentat oficial săptămâna viitoare, miercuri, la FC Barcelona, după trei ani petrecuți la AC Milan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 22:45
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 22:57

Franck Kessie a acceptat să vină la gruparea catalană la sfârșitul lunii martie. Aflat în ultimele șase luni de contract cu AC Milan, Barca a fost îndeajuns de rapidă încât să-l convingă pe ivorian să vină în Spania.

Joan Laporta s-a scăpat și a precizat când va fi prezentarea oficială a mijlocașului central. „Îl vom prezenta pe Kessie miercuri”, au fost cuvintele patronului, potrivit besoccer

Kessie nu este singura achiziție

Nu doar Kessie a fost "scăpat" de Laporta, ci și Christensen, rămas fără echipă după 5 ani petrecuți la Chelsea. „Christensen va fi prezentat joi”, a precizat patronul, conform aceleiași surse. Astfel că, Barcelona va beneficia de primele două mutări pe Camp Nou.

Kessie este cotat la 45 milioane de euro și a petrecut la Milan doar trei sezoane. În online, s-a vehiculat că ivorianul părăsește trupa de pe San Siro, în favoarea lui Liverpool, dar "cormoranii" au avut alte planuri pentru această perioadă de mercato.

Christensen va consolida defensiva grupării blaugrana. Cotat la 35 milioane de euro, danezul a bifat 57 de apariții pentru naționala sa, unde a și înscris de două ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies