GALERIE FOTO Căpitanul Messi, preocupat de relațiile jucătorilor de la națională! Ce i-ar fi cerut colegului care se iubește cu o fostă actriță Disney 

Rodrigo de Paul Argentina Martina Stoessel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 14:24
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 14:39

Unul dintre titularii naționalei Argentinei se iubește cu o fostă actriță renumită de la Disney. 

Argentina a câștigat Copa America și este una dintre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial, iar Leo Messi nu își dorește ca bunăstarea echipei să fie afectată de viețile personale ale jucătorilor. Căpitanul „pumelor” este apropiat de colegii de la națională, care l-au vizitat în Ibiza cu ocazia zilei sale de naștere, iar unul dintre cei cu care are o relație apropiată este Rodrigo De Paul (28 ani). 

Datorită relației dintre cei doi, Messi i-ar fi oferit un „sfat” lui De Paul, care se iubește cu Martina Stoessel (25 ani), cea care a devenit cunoscută după rolul din serialul Violetta, de la Disney, ce o avea ca protagonista. Tini Stoessel este cântăreață foarte iubită din Argentina. 

Leo Messi a vorbit cu Rodrigo De Paul despre relația cu Tini Stoessel

Conform presei mondene din Argentina, căpitanul naționalei ar fi discutat cu jucătorul lui Atletico Madrid, căruia i-ar fi cerut să nu își mai expună atât de mult relația pe care o are cu Tini Stoessel. Relația celor doi a fost una care a provocat „zgomot”, De Paul afișându-se alături de cântăreață la scurt timp după ce s-a separat de mama copiilor săi, Camila Homs, scrie Mundo Deportivo

„Scandalul” nu a picat bine în vestiarul naționalei, în special prin prisma relațiilor apropiate dintre soțiile jucătorilor, care i-au luat partea soției lui De Paul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!