Dorit de Real, a semnat cu Liverpool. Starul de 19 ani care a ales Anfield: "E capabil să ridice un stadion în picioare"

Liverpool fabio carvalho Real Madrid transfer liverpool Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 16:38
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 17:09

Liverpool se întărește pentru sezonul viitor și continuă să transfer jucători tineri, care au impresionat la echipele care au evoluat. 

"Cormoranii" au anunțat în mod oficial transferul lui Fabio Carvalho, un atacant de 19 ani care a contribuit la promovarea lui Fulham în Premier League.

Dorit și de Real Madrid, portughezul a ales să continue în campionatul englez, iar Liverpool a plătit pentru acesta nouă milioane de euro. 

Fotbalistul care a ales să poarte numărul 28 pe tricou este considerat de Jurgen Klopp un viitor star al "cormoranilor": "Ce talent! Un jucător capabil să ridice un stadion în picioare... este încrezător, își dorește să pună lucrurile în mișcare". 

Portughezul a început fotbalul la Benfica, dar de la 11 ani s-a mutat în Anglia, unde a semnat în 2015 cu Fulham.

"Ca să devii cel mai bun jucător din lume, trebuie să joci cu cei mai buni. De aceea sunt aici. Unul dintre motivele pentru care am venit este Jurgen Klopp. Am văzut cum dezvoltă jucătorii și cred că este persoana potrivită pentru mine", a declarat Carvalho. 

  • 12 milioane de euro este cota lui Carvalho, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!