Manchester United Erik ten Hag fresh start Marcus Rashford sport Anglia

Manchester United, "fresh" în urma venirii noului antrenor. Fotbalistul "diavolilor roșii" a dezvăluit atmosfera echipei

Marcus Rashford, aflat la echipă din 2016, a vorbit exclusiv despre atmosfera de la Manchester United, sub comanda noului tehnician, Erik Ten Hag.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 16:31
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 16:31

La începutul lui iulie 2022, Erik Ten Hag a preluat în mod oficial banca grupării de pe Old Trafford. Olandezul a semnat un contract cu echipa până în 2025 și a început deja să își lase amprenta la club.

Marcus Rashford, produsul lui United, a strâns pentru "diavolii roșii" 302 apariții și a înscris 93 de goluri în toate compețiile, de-a lungul sezoanelor petrecute în Manchester. Englezul a vorbit în exclusivitate despre atmosfera întreținută de jucători sub comanda noului tehnician, Erik Ten Hag.

„Avem acel simț al entuziasmului și noutatea de la antrenament este cu adevărat ceva posivit care se întâmplă în presezon. Primul lucru care trebuie făcut e să îl înțelegem pe Erik și al doilea lucru să ne bucurăm de asta”, a precizat Rashford, pentru site-ul oficial al clubului Manchester United.

Noul început de la United

Formația de pe Old Trafford a avut un sezon dificil, chiar dacă l-au adus pe Cristiano Ronaldo la echipă. United a terminat pe 6 (58p), la 34 de puncte de rivala din Merseyside, Liverpool (92p), care a terminat pe locul secund. 

Rashford a dezvăluit că atmosfera se simte cu totul special, iar acest aspect ar putea s-o facă pe Manchester United să redevină forța demult apusă.

„În prima săptămână de antrenament le-am făcut pe amândouă (n.r. să-l înțelegem pe Ten Hag și să ne bucurăm) și toți abia așteptau meciurile să punem în practică ce am făcut la antrenament.

E un start răcoritor pentru toți. Eu am avut o lungă pauză, iar acum am pornit cu toții cu dreptul”, a mai completat Marcus Rashford, pentru sursa anterior menționată. 

Rashford, la United

Englezul a bifat 28 de apariții în Champions League, unde a și punctat de 12 ori. Rashord a câștigat în sezonul 2016/17, pe bancă cu Jose Mourinho, trofeul Europa League și și-a trecut în CV un FA Cup, o supercupă și un Carabao Cup, pe plan intern.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies