Manchester United Adrien Rabiot juventus Mercato Extern Anglia

Salariul "nebun" cerut de un fotbalist la Manchester United. Condiția pe care au impus-o "diavolii roșii"

Manchester United ar putea să-l transfere în această perioadă de mercato pe Adrien Rabiot la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 22:04
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 22:03
Din articol

Rabiot este legitimat la Juventus încă din vara anului 2019 și mai are un singur an de stat la "Bătrâna Doamnă". Astfel, conducerea torineză ar putea să-l cedeze pentru o sumă de bani importantă la o altă formație.

Manchester United este cap de listă pentru fotbalistul născut la Saint-Maurice. Potrivit Daily Mail, mama lui Adrien Rabiot a cerut ca fiul său să aibă un salariu de peste 6 milioane de euro pe an la "diavolii roșii", însă conducerea de pe Old Trafford se luptă pentru o sumă mai mică.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a numit salariul dorit de familia lui Rabiot "nebun", menționând că singura condiție pentru care ar putea semna cu United se leagă de micșorarea cererii unei asemenea sume.

Rabiot, la Juventus

 

Paris Saint-Germain l-a pierdut după șase ani petrecuți pe Parc des Prince gratis, la începutul lui iulie 2010. Juventus l-a luat la grupare în momentul în care cota sa pe piață atingea 35 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Acum, Rabiot valoerază doar 17 milioane.

În perioada petrecută la formația din Serie A, mijlocașul central francez a bifat 129 de apariții în tricoul trupei, unde a reușit să înscrie șase goluri și să paseze decisiv în opt situații. A văzut 22 de cartonașe galbene și două roșii în cei trei ani la Juventus.

La PSG, Adrien Rabiot a evoluat în 227 de meciuri. A înscris de 24 de ori și a oferit 14 assisturi. La națională, francezul a acumulat 29 de selecții și a izbutit să marcheze două goluri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies