Lionel Messi Barcelona Gerard Pique Spania

Ruptură totală între Messi și unul dintre 'greii' Barcelonei! Jucătorul cu care argentinianul nu mai vorbește 

Lionel Messi (34 ani) a plecat în vară de la Barcelona, anunțul șocând întreaga lume a fotbalului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 11:36
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 11:40

Plecarea lui Lionel Messi a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales din cauză că în ziua anunțului oficial, conducătorii pregătiseră un nou contract pentru superstarul argentinian. Laporta a declarat ulterior că din cauza problemelor financiare, Barca nu îl poate păstra pe Messi, salariul său, în ciuda faptului că acceptase scăderea lui cu 50%, nu se încadra în plafonul La Liga. 

Anunțul a venit ca un șoc, atât pentru fani, cât și pentru jucătorii din vestiarul de pe Camp Nou, dar nu pentru toți. 

Ruptură totală între Leo Messi și Pique!

Gerard Pique și Leo Messi au crescut împreuna în La Masia, cei doi cunoscându-se încă de la 13 ani. Fundașul și argentinianul au făcut parte din cea mai bună echipă din istoria catalanilor și au scris noi pagini de istorie împreună, însă relația lor s-a degradat, anunță Culemania. 

Directorul cotidianului catalan Sport a dezvăluit că Pique i-a transmis lui Laporta că plecarea lui Messi nu o va afecta pe Barcelona, lucru ce l-a deranjat pe argentinian, care s-a despărțit în lacrimi de clubul sufletului său. Mai mult, nici cuvintele fundașului în legătură cu subiectul plecării lui Messi nu au fost pe placul jucătorului de la PSG. 

„Cifrele ar fi fost extrem de complicate. Nu știu dacă era sau nu viabil să facem toți un efort monunmental pentru ca el să rămână. Nu am detalii”, spunea Pique în El Pais recent. 

Pique, uitat de Messi în ultimele declarații

Semnele rupturii au apărut încă de dinainte, Messi fiind cel care a indicat spre acest lucru. Într-un interviu acordat cotidianului SPORT, Messi a dezvăluit care sunt jucătorii cu care păstrează legătura de la fosta echipă, iar numele lui Pique nu a apărut pe nicăieri. 

Întrebat dacă a fost dezamăgit de vreunul dintre ei, Messi a fost sincer, punctând că cei de la care se aștepta să primească sprijin în momentul plecării, au fost și cei care l-au susținut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!