Lionel Messi Barcelona la liga Fotbal extern Messi, trădat de Laporta? Acuzat că a împiedicat semnarea noului contract al argentinianului, președintele LaLiga iese la atac: „A ales SuperLiga!”

Messi, trădat de Laporta? Acuzat că a împiedicat semnarea noului contract al argentinianului, președintele LaLiga iese la atac: „A ales SuperLiga!”

Messi, trădat de Laporta pentru banii din SuperLiga!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 16:37
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 18:43

Messi a ținut astăzi o conferință de presă în care a explicat motivul pentru care i-a fost imposibil să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona.

Ca și în cazul lui Laporta, Messi a dat vina pe La Liga pentru imposibilitatea de a semna o nouă înțelegere cu gruparea catalană.

  • Messi, trădat de Laporta? Acuzat că a împiedicat semnarea noului contract al argentinianului, președintele LaLiga iese la atac: „A ales SuperLiga!”

Javier Tebas, președintele La Liga, se apără și susține că Laporta a avut de ales dintre Messi și SuperLiga, iar acesta a ales a doua variantă.

„Pe 14 iulie am luat cina cu Laporta şi am discutat despre acordul cu grupul de investiţii CVC. La acea vreme, el a fost de acord şi era entuziasmat de reînnoirea contractului lui Messi. A trebuit să aleagă între acordul cu CVC şi proiectul Super Ligii. A ales-o pe cea de-a doua”, a spus Javier Tebas, preşedintele La Liga.

Acordul încheiat de Liga spaniolă cu fondul CVC, care prevede o investiţie de 2,7 miliarde de euro, sumă din care 90% va merge către cluburi, ar fi putut facilita semnarea unui nou contract între Messi și gruparea catalană, însă Laporta a luat decizia de a se despărți de starul argentinian.

În vârstă de 34 ani, argentinianul şi-a petrecut întreaga carieră la Barcelona, debutând la prima echipă a catalanilor în 2004. Messi a disputat de atunci 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!