Spania

"Nimeni nu mi-a cerut să joc pe gratis la FC Barcelona". Declarațiile cu care Messi aruncă în aer plecarea de pe Camp Nou

Într-un interviu acordat pentru publicația iberică "Sport", Lionel Messi a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre plecarea de la FC Barcelona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 10:24
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 10:35

Superstarul argentinian a anunțat cu lacrimi în ochi că se desparte de clubul sufletului său la începutul lunii august. Problemele financiare ale Barcelonei i-au împiedicat pe oficialii clubului să îi poată oferi o nouă înțelegere lui Messi, în ciuda faptului că fusese de acord să i se scadă jumătate din salariu doar pentru a rămâne. 

În urmă cu câteva săptămâni, Joan Laporta a declarat că și-ar fi dorit ca Lionel Messi să rămână la FC Barcelona pe gratis, fapt infirmat de starul argentinian în cadrul interviului. 

"Nu mi s-a cerut niciodată să joc pe gratis. Am fost întrebat dacă accept să mi se micșoreze salariul cu 50%. Am făcut asta fără probleme. Așa am vrut să ajut FC Barcelona. A fost dorința mea și a familiei să rămân la Barcelona. Cuvintele președintelui nu au fost ok. M-au durut", a declarat Messi. 

"Am simțit că Laporta a luat mingea de la mine și nu a știut ce să facă cu ea. Nu trebuia să spună aceste lucruri. Acum oamenii pot crede că eu am creat aceste probleme. Nu merit asta", a adăugat argentinianul. 

Modifică setările cookies