Robert Lewandowski Cristiano Ronaldo Lionel Messi Campionate externe

Robert Lewandowski, răspuns sincer când a fost întrebat despre duelul Messi - Ronaldo: „Pentru el totul pare ușor!”

Robert Lewandowski (33 ani) a fost pus să răspundă la întrebarea care împarte lumea fotbalului în două. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 16:51

Atacantul lui Bayern Munchen a acordat un interviu recent, acolo unde a vorbit despre Balonul de Aur 2021, pe care l-a pierdut în favoarea lui Lionel Messi, care a ajuns la al șaptelea trofeu al carierei, dar și despre unul dintre cele mai disputate dueluri din lumea fotbalului: Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo. 

Lewandowski a fost întrebat care i se pare mai bun dintre superstarul argentinian și cel portughez, iar răspunsul său a fost laudativ la adresa celor doi coloși, care domină fotbalul mondial de mai bine de un deceniu. 

„De cand am intrat în fotbalul profesionist, Messi și Ronaldo au fost deasupra tuturor. Întotdeauna a fost un duel între cei doi”, a declarat Lewandowski pentru Sport Bild

Robert Lewandowski: „Pentru el totul pare ușor!” 

Golgheterul lui Bayern Munchen a continuat prin a explica ce îi diferențiază pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, fără însă să alegă un favorit dintre cei doi. 

„Este vorba despre ce fel de jucător preferi. Răspunsul la întrebarea aceasta este dificil. Respect munca dură a lui Cristiano Ronaldo. Pentru Lionel Messi totul pare ușor. Cred că Cristiano Ronaldo a trebuit să muncească mai mult pentru a avea succes”, a adăugat atacantul polonez. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!