Leo Messi Luis Suarez PSG Fotbal extern

Messi a cerut conducerii PSG-ului să transfere un jucător, dar s-a lovit de un refuz categoric

Leo Messi ar fi vrut să-l aducă pe cel mai bun prieten al său la PSG, dar s-a lovit de refuzul categoric al conducerii pariziene.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 16:11
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 16:14

La fel cum se întâmpla și în perioada petrecută la Barcelona, după cum se zvonea în presa din Spania, Leo Messi a încercat să le propună șefilor de la PSG să-l transfere pe Luis Suarez (34 de ani), care ar putea fi înlocuitorul lui Kylian Mbappe.

Leo Messi a vrut să-l aducă pe Suarez la PSG

Suarez nu se simte bine la Atletico Madrid, mai ales după conflictul cu Diego Simeone, și ar fi gata de o nouă provocare. 

Acesta crede în continuare că poate concura la nivel înalt, iar un transfer la PSG, alături de Messi, poate fi sinonim cu ”relansarea” carierei.

Doar că Messi s-a lovit instant de refuzul conducerii PSG-ului, care nici nu a vrut să audă de posibilitatea unui transfer al lui Luis Suarez pe care-l consideră a fi un jucător aflat pe o pandă descendentă, notează El Nacional.

Suarez a marcat de opt ori în acest sezon pentru cei de la Atletico Madrid, în 24 de partide. Cota sa de piață ajunge la 15 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!