Fotbal extern

Messi a cerut conducerii PSG-ului să transfere un jucător, dar s-a lovit de un refuz categoric

Leo Messi ar fi vrut să-l aducă pe cel mai bun prieten al său la PSG, dar s-a lovit de refuzul categoric al conducerii pariziene.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 16:11
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 16:14

La fel cum se întâmpla și în perioada petrecută la Barcelona, după cum se zvonea în presa din Spania, Leo Messi a încercat să le propună șefilor de la PSG să-l transfere pe Luis Suarez (34 de ani), care ar putea fi înlocuitorul lui Kylian Mbappe.

Leo Messi a vrut să-l aducă pe Suarez la PSG

Suarez nu se simte bine la Atletico Madrid, mai ales după conflictul cu Diego Simeone, și ar fi gata de o nouă provocare. 

Acesta crede în continuare că poate concura la nivel înalt, iar un transfer la PSG, alături de Messi, poate fi sinonim cu ”relansarea” carierei.

Doar că Messi s-a lovit instant de refuzul conducerii PSG-ului, care nici nu a vrut să audă de posibilitatea unui transfer al lui Luis Suarez pe care-l consideră a fi un jucător aflat pe o pandă descendentă, notează El Nacional.

Suarez a marcat de opt ori în acest sezon pentru cei de la Atletico Madrid, în 24 de partide. Cota sa de piață ajunge la 15 milioane de euro.

Modifică setările cookies