Laporta pregateste schimbul anului in fotbal! Jucatorii de la Manchester City si Barcelona si-au dat acordul!

Laporta pregateste schimbul anului in fotbal! Jucatorii de la Manchester City si Barcelona si-au dat acordul!

Barcelona si City sunt pe punctul de a oficializa o mutare in care sunt implicati 4 fotbalisti.

Barcelona i-a adus in aceasta vara de la City, liberi de contract, pe Aguero si Eric Garcia, dar Laporta mai doreste inca doi jucatori de la echipa lui Guardiola, pe Bernanrdo Silva si pe Joao Cancelo, si este dispus sa ii cedeze pe Etihad pe Sergi Roberto si Ousmane Dembele.

Mundo Deportivo anunta ca fotbalistii lui City sunt de acord cu mutarea pe Camp Nou, chiar daca ambii mai au contract cu echipa engleza pana in 2025. Chiar si Sergi Roberto, care a jucat intrega cariera pentru Barcelona, ar accepta o noua provocare in Premier League. Singurul care, deocamdata, blocheaza acest schimb este Dembele. Intelegerea francezului cu Barcelona expira vara viitoare si doreste sa plece din postura de jucator liber de contract. Laporta a convocat deja o intalnire cu agentul lui Dembele pentru a discuta soarta acestui schimb, conform aceleiasi surse.

Presa internationala sustine ca acest transfer ar ajuta ambele echipe. Cancelo si Bernardo Siva sunt in atentia Barcelonei de mult timp, Laporta considerand ca ambii se preteaza pe stilul de joc al catalanilor, in timp ce Sergi Roberto este o tinta mai veche a lui Guardiola, cei doi avand chiar acelasi impresar, pe Josep Maria Orobitg. Pana si Dembele, care se opune acestei mutari, ar avea sansa sa isi relanseze cariera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prefectul de Constanţa anunţă intensificarea controalelor de pe litoral. Cazurile de COVID-19 sunt în creștere
BRAT
Modifică setările cookies