VIDEO Xavi a fost întrebat direct: ”Ai un mesaj pentru Laporta?”

xavi Barcelona Joan Laporta Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 11:48
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 11:48

Xavi Hernandez (44 de ani) a plecat de la FC Barcelona, chiar dacă, inițial, a fost convins să rămână la echipă.

Joan Laporta, președintele celor de la Barcelona, l-a anunțat pe Xavi că nu va mai fi antrenorul echipei din sezonul următor, iar în locul acestuia a fost deja ”instalat” germanul Hansi Flick.

Xavi a fost întrebat direct: ”Ai un mesaj pentru Laporta?”

Recent, Xavi a jucat un meci demonstrativ alături de colegii cu care a câștigat Cupa Mondială U20 în 1999 cu naționala Spaniei, iar la finalul partidei a fost ”luat la întrebări” de un reporter al publicației catalane Sport.es.

”Pentru președintele Laporta ai sau nu un mesaj?”, a fost întrebarea adresată de reporter, la care Xavi a răspuns scurt: ”Nu, mulțumesc”.

Spaniolul și-a agățat ghetele în cui în iulie 2019, la Al-Sadd. Tot atunci a preluat prima echipă a qatarezilor, de care s-a despărțit în noiembrie 2021 pentru a prelua FC Barcelona aflată, la momentul respectiv, într-un impas.

La trupa catalană, Xavi Hernandez a bifat 140 de apariții pe banca tehnică și a înregistrat o medie de 2.05 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Ce salariu are Hansi Flick la FC Barcelona

În perioada pe care o va petrece la gruparea catalană, Hansi Flick va fi remunerat cu un salariu brut cuprins între 9 și 11 milioane de euro brut, probabil în funcție de performanțele pe care acesta le va obține ca antrenor la formația blaugrana.

De asemenea, în contractul său există și bonusuri pentru atingerea obiectivelor, scrie jurnalistul german Florian Plettenberg.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!