Spania

Intalnire de GRADUL ZERO la Madrid dupa meciul lui City! Quique Setien a vrut sa VORBEASCA cu Pep Guardiola inainte de El Clasico

Fostul antrenor al Barcelonei si actualul s-au intalnit in Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 10:42
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 10:50

Hotelul Eurostars Madrid Tower este locul in care Barcelona se cazeaza de fiecare data cand ajunge in capitala Spaniei. Deja de multi ani catalanii aleg acelasi hotel, pe care jucatorii il prefera, iar Pep Guardiola continua aceasta traditie.

Antrenorul lui City le-a cerut oficialilor echipei sa rezerve camere in acelasi hotel pentru meciul tur din optimile Champions League, dupa ce a avut rezultate bune cu Barcelona cand a fost cazat acolo.

Cu o zi inainte de meciul dintr Madrid si City, oameni din staff-ul lui Setien au luat legatura cu Pep Guardiola pentru a-l anunta ca urmeaza sa mearga la Madrid pentru a studia echipa lui Zidane, pentru El Clasico, si i-au comunicat fostului antrenor al catalanilor ca i-ar placea sa se intalneasca dupa meci.

Guardiola l-a chemat pe Setien la hotelul in care a fost cazat, iar antrenorul Barcelonei, impreuna cu secundul sau, Eder Sarabia, si-au rezervat camere la acelasi hotel. Conform SPORT ES, dupa cina alaturi de jucatorii sai, Guardiola si Setien s-au intalnit si au baut impreuna un pahar de vin.

Modifică setările cookies