Fotbal extern

Costel Pantilimon ar putea pierde medalia de campion cu Manchester City dupa ce formatia lui Guardiola a fost exclusa din Champions League! Care este cauza si ce risca City

Situatie dramatica la Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Februarie 2020, 14:36
Data actualizarii: Duminica 16 Februarie 2020, 14:39

Manchester City a fost exclusa din Champions League timp de 2 sezoane dupa ce a incalcat regula fair-play-ului financiar, insa vestile rele pentru formatia antrenata de Pep Guardiola nu se opresc aici. Presa din Anglia anunta un alt scenariu incredibil pentru Manchester City. Campioana Angliei ar putea fi depunctata de liga engleza. Daca acest lucru se va intampla si i se vor retrage si punctele din sezonul 2013-2014, "cetatenii" ar putea pierde si titlul de campioana din 2014, castigat dramatic in fata lui Liverpool in ultimele etape.

O astfel de decizie l-ar afecta si pe Costel Pantilimon, care ar putea pierde unicul titlu recunoscut in tricoul echipei de pe Etihad. Pantilimon a cucerit 3 trofee la City, Premier League (2014), Cupa Angliei si Supercupa Angliei (2012), insa titlul din 2012 nu i-a fost recunoscut din cauza regulamentului, care spune ca un jucator are nevoie de cinci meciuri jucate pentru a-i recunoscut titlul de campion.

Modifică setările cookies