Spania

City pregateste OFERTA pentru Messi, dar Guardiola surprinde cu ultima declaratie: "Sper ca Messi sa ramana la Barcelona!"

Pep Guardiola (49 ani) si-a prelungit contractul cu Manchester City pana in 2023. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 17:18
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 17:18

Manchester City l-a convins pe Guardiola sa isi prelungeasca contractul, iar acum urmatorul obiectiv al englezilor ar fi sa il aduca pe Leo Messi alaturi de fostul sau antrenor, dupa cum a anuntat The Sun. Conform sursei citate, oficialii lui City ar pregati o oferta care variaza intre 50-60 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Leo in iarna. 

Cu toate astea, Guardiola a surprins cu ultima declaratie facuta pe subiectul Messi, cand a fost intrebat daca este mai aproape de reintalnirea cu starul argentinian.

"Am raspuns la asta de fiecare data. Ca suporter, sper ca Leo sa ramana la Barcelona. Insa i se termina contractul si nu stiu ce gandeste el. Pana la perioada de transferuri din vara mai este mult. 

Simt o recunostinta enorma fata de Barcelona pentru tot ce au facut pentru mine, mi-a dat totul. Asa ca pot spune doar ca Messi este fotbalistul lor", a spus Guardiola conform Mundo Deportivo.

Modifică setările cookies