ferran torres Manchester City messi Pep Guardiola Transfer Anglia

"Ai un jucator senzational! Pentru ce sa-l mai iei pe Messi?!" Guardiola, sfatuit sa renunte la starul de pe Camp Nou! Fotbalistul laudat de presa din Spania

Ferran Torres a reusit in meciul Spania - Germania primul hattrick din cariera. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 11:17
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 11:23

Jurnalistii spanioli au fost extrem de incantati de prestatia ibericului si considera ca Pep Guardiola a reusit un super afacere cu transferul lui Torres. Cei de la Marca au scris ca City nu ar trebui sa mai incerce sa-l transfere pe Messi, o astfel de mutare urmand a-l trimite pe Torres pe banca de rezerve. 

"Ferran Torres a fost fantastic, senzational! A batut lovituri libere, a creat sanse, a fost peste tot si l-a distrus pe Neuer. Cu acest tanar ajuns atat de repede la un nivel incredibil, Guardiola si oficialii lui City trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa se lanseze intr-o afacere economica nebuna pentru Messi.

Ferran este mai tanar, e extrem de disciplinat, lucreaza in aparare foarte bine si, poate cel mai important, are posibilitatea sa isi imbunatateasca aceste calitati deja impresionante... Cati ani ii mai raman lui Messi sa joace la cel mai inalt nivel? Merita sa stopezi progresul lui Ferran printr-o astfel de mutare?", au scris jurnalistii de la Marca.

Manchester City inca spera sa obtina transferul lui Messi la finalul sezonului 2020/21, cand contractul argentinianului cu Barcelona se incheie. Englezii ii pregatesc o oferta de nerefuzat, potrivit celor de la The Telegraph.

Modifică setările cookies