Spania

Ce s-a intamplat cu omul care s-a PREFACUT ca e coleg cu Ronaldo la Juventus! Isi facuse profil de fotbalist pe retelele de socializare. FOTO

Un Mexican a gasit o metoda ingenioasa de a atrage atentia asupra lui. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 12:38
Data actualizarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 12:39

Mexicanul Dionicio Farid Rodriguez s-a prefacut pentru o perioada lunga de timp ca este jucator la echipa U20 a lui Juventus Torino. El a ajuns la peste 16.000 de urmaritori pe Instagram, acolo unde posta doar imagini in echipamentul campioanei Italiei, ba chiar si interviuri inexistente din ziare precum Gazzetta dello Sport.

Dionicio sustinea ca a marcat 10 goluri pentru echipa U20 a lui Juventus intr-un singur sezon, desi era fundas central. El a editat imaginile lui Joao Serrao, un jucator real de la academia italienilor. Dionicio a jucat si el fotbal, insa in Mexic, la Lobos BUAP si Pumas de la UNAM, departe de nivelul lui Juventus Torino. Pana la urma a atras atentia asupra sa, iar jurnalistii mexicani s-au intrebat cine este tanarul jucator mexican ajuns tocmai la campioana Italiei. "Jucatorul" si-a sters contul dupa ce a fost prins cu minciuna. 

Modifică setările cookies