VIDEO EXCLUSIV A încasat deja 5 goluri la EURO 2024, dar prinde contractul carierei la Al-Nassr, lângă Cristiano Ronaldo! ”Negocierile se încheie”

Wojciech Szczesny Al-Nassr EURO 2024 Juventus Torino Nationala Poloniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 13:44
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 13:49

Campionatul European din Germania este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

”Szczesny la Al Nassr: negocierile se încheie, Juve primește 4-5 milioane de euro plus bonusuri”, titrează azi Tuttomercatoweb, care detaliază:

”Wojciech Szczesny este gata să înceapă o nouă etapă a carierei sale. Polonia a fost deja eliminată de la Euro 2024 și, prin urmare, portarul se poate concentra pe viitor; despărțirea sa de Juventus și Italia, după nouă ani petrecuți între Roma și Torino, pare acum foarte aproape.

Jucătorul, născut în 1990, ar trebui să fie una dintre noile întăriri ale lui Al Nassr, echipă la care joacă și Cristiano Ronaldo (fost coechipier în tricoul lui Juventus). Clubul saudit, după un sezon dezamăgitor (bătut pe toate fronturile de Al Hilal), vrea să se răzbune și a blocat deja prima achiziție.

Transferul este acum foarte aproape: Juventus așteaptă ultima majorare a societății din Riad, încercând să încheie negocierea în zilele următoare. Al Nassr va plăti Bătrânei Doamne 4-5 milioane de euro plus bonusuri pentru fostul portar al lui Arsenal”.

Szczesny a fost integralist în ambele partide jucate până acum de Polonia la EURO 2024, în care a primit 5 goluri: 1-2 cu Olanda și 1-3 cu Austria.

Pentru polonezi urmează cel mai greu meci, cel cu Franța din ultima etapă a fazei grupelor, unul fără miză pentru Robert Lewandowski și compania, deja eliminați.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!