Mirel Radoi a REVOLUTIONAT nationala Romaniei! Schimbarile MAJORE facute de noul selectioner si diferentele URIASE fata de fostii selectioneri

Mirel Radoi a REVOLUTIONAT nationala Romaniei! Schimbarile MAJORE facute de noul selectioner si diferentele URIASE fata de fostii selectioneri

Romania a intalnit primul succes sub comanda lui Mirel Radoi in meciul cu Austria din deplasare.

Tricolorii s-au impus cu 3-2, iar jocul propus de selectionerul Radoi a fost pe placul tuturor, mai ales datorita spiritului de sacrificiu pe care l-a impus la nationala in randul jucatorilor.

Alex Maxim a vorbit despre profesionalismul lui Mirel Radoi si modul in care a reusit sa creeze o atmosfera buna in cadrul nationalei.

"Auzi totusi persoane vorbind, sunt jucatori care au lucrat cu el, toti spuneau acelasi lucru, am apreciat foarte mult felul lui de a fi, deschis, comunicativ, stie foarte bine sa explice ce vrea de la jucatori, ce facea. Lucrurile astea sunt foarte bune pentru jucatori, mai ales pentru cei tineri. Cred ca s-a vazut ca atmosfera de la nationala a fost foarte buna zilele astea.

A fost o actiune foarte reusita, ne-am simtit foarte bine, nici pentru staff nu e usor, sa vii la nationala si sa pregatesti meciurile in doar cateva zile, tot respectul pentru ce au realizat", a spus Alex Maxim pentru Digi Sport.

Intrebat daca jucatorii tineri au o atitudine aroganta fata de cei cu experienta, dupa 'conflictul' din mandatul lui Contra cand Stanciu a spus despre jucatorii tineri ca nu ii respecta pe veterani, Alex Maxim a raspuns sincer: "Este un respect, toata relatia de la nationala, de la antrenori pana la toti cei care lucreaza la Mogosoaia. Nu ne uitam la varsta, toti sunt priviti la fel, toti au aceleasi sanse. Ficare are dreptul la o opinie, poate spune ce gandeste. Relatia e foarte buna intre noi".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT