Mirel Radoi si strategia CASTIGATOARE! Cele mai importante declaratii ale selectionerului la conferinta de presa dupa victoria mare cu Austria

Mirel Radoi si strategia CASTIGATOARE! Cele mai importante declaratii ale selectionerului la conferinta de presa dupa victoria mare cu Austria

Romania a obtinut o victorie importanta in Austria inainte de meciul cu Islanda!

Nationala lui Radoi s-a impus in Austria dupa un meci solid prin golurile inscrise de Denis Alibec, Dragos Grigore si Alex Maxim. Selectionerul Romaniei a vorbit la conferinta de presa despre jocul bun al 'tricolorilor', dar a abordat mai multe subiecte importante, explicand strategia gandita inainte de partida, dar si cum a reusit sa le schimbe atitudinea din teren a jucatorilor sai.

Ce a spus Mirel Radoi:

- despre jucatorii lasati pe banca: "Tin sa ii felicit pe toti, imi cer scuze fata de cei care nu au apucat sa joace, sper sa o faca pe viitor".

- despre schimbarea de atitudine a jucatorilor: "Au fost anumite discutii, ma puneti intr-o situatie delicata, sa dezvalui ce am discutat cu ei. Oarecum ne-am gandit in aceasta perioada ca si exercitiile din timpul antrenamentului sa fie de asa natura incat sa isi foloseasca si calitatile, dar sa fie o atmosfera buna la nivel de grup".

- despre strategia abordata: "Asta e strategia, avem o discutie cu ei cand vin la nationala, le spunem ce vrem sa lucram, dupa care, cu o seara inainte si in ziua jocului le aratam organizara ofensiva-defensiva si atunci o sa fie mult mai mare impactul fata de adversar. Foarte multe lucruri au venit de la ei, probabil am reusit sa facem o atmosfera buna la nivel de grup, dar ca si determinare, sacrificiu, lucrurile au venit de la ei".

- despre barajul cu Islanda: "Am reusit sa ne edificam asupra anumitor cupluri, avem foarte multi jucatori buni pe faza de atac, dar au probleme defensive sau altii sunt foarte buni defensiv, dar nu isi aduc aportul ofensiv. Ne-am edificat putin, dar asta nu inseamna ca la barajul cu Islanda vom vedea echipa din aceasta seara. Depinde in continuare de evolutiile lor la echipa de club, de minutele avute si cel mai important, de cum se vor prezenta la antrenamentele dinaintea meciului cu Islanda".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Apel disperat al medicilor: „Când vedem pe stradă oameni fără mască, simţim o lovitură în suflet”
BRAT

Modifică setările cookies