"Sa terminam cu romanismele astea!" Reactie DURA a lui Ionut Chirila dupa declaratiile lui Mirel Radoi din Austria! "Un singur lucru ii reprosez!"

Mirel Radoi Echipa Nationala Ionut Chirila Nations League Romania Nationala "Sa terminam cu romanismele astea!" Reactie DURA a lui Ionut Chirila dupa declaratiile lui Mirel Radoi din Austria! "Un singur lucru ii reprosez!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2020, 10:51
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2020, 10:54

Dupa victoria cu Austria, Mirel Radoi a declarat ca meritul este al fotbalistilor.

Selectionerul a spus ca jucatorii sunt cei care trebuie laudati pentru victorii, staff-ul asumandu-si vina in cazul unor rezultate negative. 

Aceasta declaratie i-a atras comentarii lui Mirel Radoi din partea lui Ionut Chirila. Antrenorul a reactionat dur la adresa selectionerului, spunand ca servilismul acesta este inacceptabil. 

"Un singur lucru ii reprosez lui Radoi. Am vazut o declaratie care pe mine m-a surprins foarte mult. Ca tot ce este pozitiv in joc este meritul jucatorilor, iar ce este negativ este din cauza staff-ului. Lucrurile astea, servilismul asta, mie nu imi plac. 

Intr-un joc de fotbal, lucrurile pozitive sunt ale staff-ului si ale jucatorilor, iar cele negative tot ale lor, impreuna. Sa terminam cu chestiile astea. Este victoria tuturor, a jucatorilor si a staff-ului. Sa terminam cu romanismele astea. Daca tot ce e pozitiv fac numai jucatorii, atunci nu mai au nevoie de antrenor", a declarat Ionut Chirila, potrivit GSP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!