Dezvaluirile lui Alex Maxim! Cum a ajuns 'numarul 10' din nationala lui Radoi si ce e diferit cu noul selectioner

Dezvaluirile lui Alex Maxim! Cum a ajuns 'numarul 10' din nationala lui Radoi si ce e diferit cu noul selectioner

Romania s-a impus in deplasarea cu Austria din Nations League, 3-2!

Tricolorii lui Radoi au aratat un joc solid, iar unul dintre cei mai buni oameni de pe teren in meciul cu Austria a fost Alexandru Maxim, cel care a pasat decisiv la golul lui Grigore si a si inscris cu un lob superb.

Jucatorul lui Gaziantep a vorbit despre senzatiile pe care le are alaturi de noul selectioner al Romaniei si a dezvaluit cum a ajuns 'decarul' nationalei.

"Este placut sa auzi de la selectioner ca iti ofera anumita libertate, sa ai curaj cu mingea la picior. Cred ca cuvantul 'curaj' a fost folosit des la nationala zilele astea, iti ofera confort, nu ti-e teama. E important sa auzi chiar si atunci cand gresesti, ca nu e nimic, sa continui sa iti faci treaba.

Cred ca la echipa mare, pana la urma, ma face sa ofer mai mult tricoul cu numarul 10. Clar mi-am dorit, de cand sunt la nationala selectionerul nu s-a implicat in disputa asta pentru numarul 10, noi, jucatorii, vorbim intre noi si ne alegem numerele.

Cred ca orice jucator este constient ca atunci cand din punct de vedere fizic e bine, e mai usor sa iti exprimi asta in teren, asta vine de la meciurile oficiale. Pana la urma, e mult mai usor, toti judeca un fotbalist, mai ales unul ofensiv, din punct de vedere al reusitelor. E un lucru normal", a spus Alexandru Maxim pentru Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Urmează o săptămână de foc în Parlament. Orban vrea să împiedice adoptarea rectificării bugetare în forma votată de PSD
BRAT