FRF a facut ANUNTUL asteptat de toata tara! Cand se poate intoarce Radoi pe banca nationalei: "Cred ca atunci va fi pe banca! Asteapta rezultatele"

FRF a facut ANUNTUL asteptat de toata tara! Cand se poate intoarce Radoi pe banca nationalei: "Cred ca atunci va fi pe banca! Asteapta rezultatele"

Romania - Macedonia de Nord se vede IN DIRECT pe PRO TV si www.sport.ro joi, 25 martie de la 21:45! 

Selectionerul nationalei continuta sa fie indisponibil dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Aflat in carantina, Mirel Radoi va pierde primul meci al nationalei Romaniei din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit despre revenirea pe banca tehnica a selectionerului, care va fi inlocuit de secundul sau Nicolae Dica. 

Intrebat daca jucatorii vor avea emotii in meciurile din preliminarii, Mihai Stoichita a raspuns sincer.

"Deja nu mai suntem la experienta de debut, vorbim despre jucatori care joaca in Italia, la nivel mare, care nu au emotii. Au mai trecut doi ani peste ei, e interesanta simbioza asta intre experienta si tinerete. 

Cred ca avem o echipa care poate emite pretentii la calificare. Mirel e ok, asteapta rezultatele de la testele pe care urmeaza sa le faca zilele astea si sper sa fie cat mai repede pe banca. Joi e mai greu, dar cu Germania cred ca va fi pe banca. Asa cred eu", a spus Mihai Stoichita pentru Look Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies