EXCLUSIV | Mesajul războinic transmis tricolorilor de Stelea, înainte de meciul cu Islanda (Pro TV, joi, 21:45)

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Bogdan Stelea a vorbit despre meciurile tricolorilor din preliminariile Campionatului Mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 12:45
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 13:11

Echipa națională va disputa trei meciuri decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, cu Islanda, joi, de la 21:45, cu Liechtenstein, duminică, de la 21:45, și cu Macedonia de Nord, miercuri, de la 21:45. Toate partidele elevilor lui Rădoi vor fi în direct pe PRO TV și live text pe www.sport.ro

Bogdan Stelea le ia apărarea tricolorilor înainte de primul meci cu Islanda și susține că fanii ar trebui să fie conștienți de valoarea actuală a echipei naționale. De asemenea, fostul internațional consideră că FRF comite greșeli care afectează întreg fotbalul românesc. 

Stelea: „Ar trebui să ne dăm seama că mai mult de atât nu se poate”
 

„Mă aștept să joace bine, să aibă atitudine, cu toate că atitudinea lor nu le-a lipsit. E o perioadă în care jucătorii care vin la națională au de suferit pentru că suporterii și oamenii de fotbal își doresc ca naționala să câștige, dar ar trebui să ne dăm seama că mai mult de atât nu se poate.

 Știu că e greu, din moment ce se creează o presiune atât de mare, iar rezultatele nu vin. Din partea mea au cel mai mare respect, mai ales că suportă atâta presiune și merg mai departe”, a declarat Bogdan Stela la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

„Cei de la Federație fac greșeli în continuare”
 

„Am fost dominați, echipele adverse au foarte multe ocazii. Oamenii din fotbal ar trebui să înțeleagă lucrurile altfel, și aici mă gândesc la Federație. Nu putem să punem preisune pe copiii ăștia când cei de la Fderație fac greșeli în continuare. 

Nu contează câte puncte facem, contează să avem un nivel de joc bun la ce putem oferi și rezultatele să fie o consecință. Nu asta contează, noi vedem fotbalul după alte reguli, din moment ce noi, ca Federație, facem lucrurile diferit, nu văd de ce ar trebui să conteze. 

Echipa națională ar trebui să ajungă la un nivel de joc, să vadă ce poate să facă, și vor veni rezultatele”, a precizat Bodgan Stelea. 

Stelea a strâns 91 de selecții pentru prima reprezentativă și a participat alături de tricolori la trei Campionate Mondiale (1990, 1994 și 1998) și două Campionate Europene (1996 și 2000). 

Modifică setările cookies