Adevarul despre relatia dintre Stelea si Prunea. Cum se intelegeau, in realitate, cei doi portari: "Nu stiu ce am fost eu pentru el" 

Bogdan Stelea a fost invitatul Geaninei Ilies pentru un interviu din seria "Hai sa fim Super!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 10:51
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 11:01

Portarul roman a vorbit despre o parte dintre cele mai importante momente din cariera sa, povestind printre altele si despre relatia pe care a avut-o cu Florin Prunea, colegul si rivalul de la Dinamo si echipa nationala. 

"Cand eram pe teren, chiar fiind de la aceeasi echipa, mi-era rival 100%. Cand se termina, mi-era prieten. Nu amestecam lucrurile astea, pentru ca copilaream impreuna, mergeam pe la el pe acasa, petreceam timp impreuna in afara terenului. Eu am fost o fire foarte competitiva, il vedeam ce poate sa faca, il apreciam, dar voiam sa fiu mai bun ca el. Nu stiu ce am fost eu pentru el, dar el pentru mine cand eram pe teren, stiam ca trebuie sa ne batem pentru acelasi post... in mintea mea era sa fiu mai bun ca el.", a marturisit Bogdan Stelea. 

Citeste si: Bogdan Stelea, dezvaluiri inedite despre primul antrenament la Dinamo: "Ma aruncam si imi rupeam gatul"

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile spuse de Bogdan Stelea!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!