"Era razboi in toata regula!". Declaratii incendiare ale lui Bogdan Stelea despre derby-urile dintre Dinamo si Steaua 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Aprilie 2021, 15:52
Data actualizarii: Luni 12 Aprilie 2021, 16:09

Bogdan Stelea este unul dintre putini fotbalisti din tara care a jucat la cele trei rivale din Bucuresti: Dinamo, Rapid si Steaua. Portarul care si-a inceput cariera in Stefan cel Mare a vorbit despre cum se traiau derby-urile de atunci si cum se pregateau inaintea unui meci dintre Dinamo si Steaua. 

"Era razboi la meciurile dintre Dinamo si Steaua. Razboi in toata regula! Era pace dupa. In timpul jocului era razboi, dar razboi in toata regula. Cu strategii, spionaj. Si ei, si noi incercam sa aflam cat mai multe din tabara fiecaruia. Eram odata la stadion la Steaua, in vestiarul unde ne dezbracam noi, undeva in spate era o camera mai mica. Nea Mircea ne-a spus la un moment dat ca cineva de la Steaua a stat sa asculte ce am discutat. Acum nu stiu cat a fost de adevarat. Cert este ca dupa episodul respectiv, cand am mai mers la Ghencea, s-au dus si au verificat tot", a povestit Bogdan Stelea. 

Citeste si: Bogdan Stelea, dezvaluiri inedite despre primul antrenament la Dinamo: "Ma aruncam si imi rupeam gatul"

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile din prima parte a carierei spuse de Bogdan Stelea!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!