GALERIE FOTO Arena Națională, peste Camp Nou și Santiago Bernabeu! Clasamentul în care ocupă locul 2 

Arena Nationala Camp Nou Santiago Bernabeu Nationala
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 20:43
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 20:56

Arena Națională este cel mai mare stadion din România, iar în vară a fost gazda a patru meciuri de la Euro 2020. 

Stadionul din capitală are o capacitate de 55 634 de locuri, iar în vară a fost gazda a trei meciuri din grupele Campionatului European din 2020, dar și a uneia dintre cele mai spectaculoase optimi: Franța-Elveția!

Arena Națională, pe locul 2 într-un clasament al stadioanelor din Europa 

Într-un top alcătuit de site-ul britanic money.co.uk, bazat pe evaluările fanilor în privința celui mai agreat stadion de către suporteri, Arena Națională s-a poziționat pe locul 2. 

În acest sens, site-ul britanic a folosit recenzii de pe trei dintre cele mai importante platforme, Google, Tripadvisor și Football Ground Map. Clasamentul s-a făcut după ce au fost adunate scorurile de pe cele trei platforme. 

Liderul este Signal Iduna Park, arena lui Borussia Dortmund, cu un punctaj de 4.57 din 5. Arena Națională s-a clasat pe poziția secundă, cu 4.53, urmată de Camp Nou (FC Barcelona), Santiago Bernabeu (Real Madrid), Millennium Stadium (Cardiff), Stadion Narodowy (Varșovia) și Tottenham Hotspur Stadium (Tottenham), toate cu 4.53. 

„Arena Națională (FCSB) - Casa FCSB-ului (cea mai de succes echipă din România), dar și a echipei naționale. Pe Tripadvisor stadionul a obținut un punctaj perfect 5/5”, anunță sursa citată. 

Top 10 este completat de Stadion An der Alten Forsterei (Union Berlin), Wembley Stadium (Naționala Angliei) și Wanda Metropolitano (Atletico Madrid). 

La celălalt capăt, stadionul cu cele mai proaste review-uri este Carlo Castellani (Empoli), având un punctaj de 2.90, urmat de Balaidos Stadium (Celta Vigo) și Stadion Maksimir (Dinamo Zagreb). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!