Prima reacție a lui Edward Iordănescu, după ce FCSB a fost obligată să se mute de pe Arena Națională: „Nu e ușor!”

FCSB a fost nevoită să se mute de pe Arena Națională.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 17:55
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 18:07

Vicecampioana României nu va putea să joace pe cel mai mare stadion din țară din cauza unui eveniment de gaming ce se va juca pe Arena Națională. Astfel, conducerea lui FCSB a fost nevoită să își caute o nouă casă.

În acest sens, duelul cu CS Mioveni, ce se va juca pe 16 octombrie se va disputa la Buzău, așa cum au decis cei din conducerea echipei. Edward Iordănescu, antrenorul adus să salveze soarta FCSB-ului, a vorbit despre mutarea echipei.

”M-au interesat câteva amănunte. Să fie confortabil pentru echipă, pentru băieți, să se simtă confortabil cu locul. Încercăm să scoatem ceva bun din această nefericire, pentru că nu e ușor să trebuiască să joci meciurile de acasă în deplasare, să îți cauți stadion.

Apoui m-a interesat ca suprafața să fie una bună, pentru că suntem o echipă care încearcă creeze o anumită identitate de joc bazându-se pe posesie și pe circulația mingii și pentru asta e nevoie de calitate. 

În plus, Buzăul este un oraș cu foarte mulți suporteri care susțin această echipă. Fac apel către ei ca să vină alături de noi și să ne susțină pentru că avem nevoie”, a spus Iordănescu pentru FCSB TV.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies