FCSB revine pe Arena Națională! Când va juca vicecampioana pe cel mai mare stadion al țării

FCSB Arena Nationala FCSB - FC Botosani Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 17:35
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 17:42

Echipa de fotbal FCSB revine pe Arena Naţională după o pauză de aproximativ două luni, timp în care a disputat meciurile de pe teren propriu la Buzău. 

Prima partidă pe cel mai mare stadion din ţară fiind programată la 21 noiembrie, cu FC Botoşani, în etapa a 16-a a Ligii I.

FCSB revine pe Arena Națională păentru meciul cu FC Botoșani

"FCSB va disputa, până la finalul ediţiei de campionat 2021-2022, toate jocurile considerate în organizare proprie pe Arena Naţională. 

  • Arena Națională / Național Arena

Astfel, următorul meci al vicecampioanei pe cel mai mare stadion al ţării va fi cel din etapa a 16-a, cu FC Botoşani, programat duminică, 21 noiembrie 2021, cu începere de la ora 20:30", a anunţat, vineri, Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.

Ultimul meci al formaţiei roş-albastre pe Arena Naţională a fost cel cu Academica Clinceni, scor 3-2, disputat la 25 septembrie, în etapa a 10-a a Ligii I. FCSB şi FC Rapid au fost nevoite să joace în afara Capitalei partidele din Liga I programate pe teren propriu deoarece Arena Naţională a găzduit o competiţie online de jocuri video.

Tot vineri, LPF anunţă că formaţia Academica Clinceni va disputa toate meciurile considerate pe teren propriu, până la sfârşitul acestui an calendaristic, pe Stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu. Prima partidă va fi cea din etapa a 16-a, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, programată vineri, 19 noiembrie 2021, cu începere de la ora 17:30.

Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!