Dinamo - FK Csikszereda 2-0! Dennis Politic le-a netezit "câinilor" drumul către un nou sezon în prima ligă

Dinamo Arena Nationala baraj FK Csikszereda Zeljko Kopic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 20:55
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 21:59

Dinamo  s-a impus cu 2-0 în fața lui Miercurea Ciuc în manșa tur a barajului pentru rămânere/promovare în prima ligă din România și are prima șansă la "biletele" pentru Liga 1.

Dinamo - Csikszereda 2-0

Returul de la Miercurea Ciuc se va desfășura lunea viitoarea. 

FINAL

Min. 76: Ocazie pentru Csikszereda! Oaspeții au plecat pe contraatac, iar Gabor Makrai a ajuns în situație foarte bună de a marca, a driblat un adversar în careul de 16 metri, însă a trimis peste poartă din șase metri.

Min. 73: GOOOL Dinamo! Dennis Politic primește o pasă în marginea careului, ia faza pe cont propriu, driblează doi adversari, apoi șutează în forță și îl învinge pe Gyenge.

Min. 64: Ocazie pentru Dinamo! Bordușanu centrează foarte bine după o pasă primită de la Pavicic, însă Bani nu reușește să prindă cadrul porții din șase metri.

Min. 59: Ocazie pentru Dinamo! Abdallah a pătruns din stânga spre centru și a șutat din interiorul careului de 16 metri, însă a trimis pe lângă poartă.

Min. 53: Orcanizatorii au anunțat că la meci asistă 31.123 de spectatori, record pentru Dinamo în acest sezon.

Min. 46: GOOOL Dinamo! Grigore a recuperat un balon și a trimis lung până la Ahmed Bani, care a centrat excelent pentru Dennis Politic. Acesta a trimis la colțul lung cu capul și l-a învins pe Gyenge.

PAUZĂ

Min. 27: Ocazie mare pentru Dinamo! Amzăr a centrat excelent din flancul stâng, iar Pavicic a reluat cu capul spre poartă, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 25: Ocazie pentru Csikszereda! Soufiane Jebari și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, însă Golubovic a reținut balonul fără probleme.

Min. 16: Bară pentru Dinamo! Milanov este găsit excelent în centru, își pune mingea pe piciorul stâng și șutează în forță, însă trimite în stâlpul din dreapta al porții.

Min. 12: Ocazie majoră pentru Dinamo! Grigore îl ia la țintă pe Gyenge după o lovitură de la colț

Min. 11: Ocazie pentru Dinamo! Politic este găsit excelent în careul de 16 metri, însă portarul Gyenge intervine și trimite în corner.

Min. 10: Ocazie pentru Dinamo! Politic avansează în viteză, apoi își încearcă norocul cu un șut din afara careului de 16 metri, însă portarul oaspeților este la post și respinge în corner.

Min. 1: A început partida!

Dinamo - Csikszereda, echipele de start

Dinamo: Golubovic - Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr - Milanov, Gnahore, Pavicic - Bani, Abdallah, Politic; Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, P. Neagu, Al. Irimia, N. Roșu, C. Costin; Antrenor: Zeljko Kopic;

Csikszereda: Gyenge - Nagy, Keleman, Csuros, Apro - Veres, Soufiane - Szondi, Babati, Gal-Andrezly - Jelena; Rezerve: Karacsony, Gheralis, Makrai, Bakos, Pinter, Bloj, Balogh, Gergely, Vita; Antrenor: Robert Ilyes.


Dinamo și FK Csikszereda se întâlnesc de la ora 20:00, LIVE TEXT pe Sport.ro, în manșa tur a barajului de menținere/promovare în Superligă.

Se anunță infern pe pe Arena Națională, unde sunt așteptați peste 30.000 de fani ai ”câinilor”!

Arena Națională devine luni seară Arena Dinamo

Sectoare întregi sunt deja SOLD OUT, iar trupa lui Zeljko Kopic joacă un veritabil baraj pentru istorie, mai exact pentru rămânerea în prima ligă după o serie halucinantă de goluri primite în play-out după minutul 90, goluri care i-au privat de nu mai puțin de opt puncte!

Dinamo așteaptă peste 30.000 de spectatori în barajul cu Csikszereda

După ce a evitat in-extremis retrogradarea directă, Dinamo a ajuns la baraj și pornește favorită în duelul cu FK Csikszereda, formație care a încheiat pe locul 6 în play-off-ul din Liga 2.

Dinamo va avea parte de o susținere masivă pe Arena Națională la barajul cu FK Csikszereda. 

Andrei Nicolescu, administratorul special al "câinilor" a anunțat, cu 48 de ore înaintea meciului, că s-au vândut aproximativ 25.000 de bilete. 

Numărul este deja mai mare decât cel înregistrat la barajul Dinamo - FC Argeș 6-1, de anul trecut (aproximativ 24.000, tot pe Arena Națională).

Returul de la Miercurea Ciuc se va desfășura lunea viitoarea.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!