UEFA Barcelona juventus Real Madrid Superliga europeana Liga Campionilor

UEFA, atac la cluburile din SuperLigă prin promo-ul de prezentare Champions League! Ce au făcut 

Noul sezon din UEFA Champions League a luat startul marți, 14 septembrie!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 21:45
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 21:47

Cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi s-a întors, iar cu această ocazie, UEFA a lansat și promo-ul prin care este promovată. Oficialii forului internațional au profitat însă de ocazie pentru a le mai da o „lovitură” cluburilor fondatoare ale SuperLigii Europene. 

După ce s-a cerut excluderea lui Real Madrid, Barcelona și Juventus din cupele europene, fără câștig de cauză însă, șefii UEFA nu au rămas indiferenți și au făcut o altă mutare prin care le atacă pe cele trei. 

„Înțepătura” UEFA către cluburile fondatoare din SuperLigă 

Astfel, din promo-ul de prezentare a noului sezon au fost excluse cele trei cluburi, care în trecut obișnuiau să aibă prim-planul, datorită performanțelor. 

Mesajul dur al lui Ceferin 

Recent, președintele UEFA a ținut să atace cluburile din SuperLigă și faptul că președinții lor decid să meargă mai departe cu proiectul, în ciuda faptului că 9 dintre cluburi au abandonat la doar 48 de ore de la înființare. 

„Nu a fost nimic normal în ultimele două sezoane însă acum vrem să revenim la normal. Pentru asta, trebuie să rămânem uniți în fața fraudei numită SuperLiga, și să sperăm că a fost doar un episod. Nu vrem să trecem din nou printr-o astfel de situație. Trebuie să fim un model de urmat pentru fotbal și să rămânem uniți, să formăm o familie mare”, a spus Ceferin. 

Modifică setările cookies