Florentino Perez: "UEFA nu se poate atinge de SuperLiga Europeana!" Ce spune despre Big 6 din Anglia

Florentino Perez: "UEFA nu se poate atinge de SuperLiga Europeana!" Ce spune despre Big 6 din Anglia

Presedintele Realului a adus din nou in discutie controversatul proiect

Perez insista in continuare ca proiectul SuperLigii Europene nu e un esec si ca are viitor, chiar daca doar 3 echipe il mai sustin.

Presedintele Realului sustine ca "nimeni nu se poate retrage, contractul este obligatoriu". 

El vorbeste si despre decizia judecatoreasca care interzice momentan celor de la UEFA sa ia masuri punitive impotriva Realului, Barcelonei si a celor de la Juventus, si sustine ca echipele din Anglia au fost santajate sa se retraga din proiect.

"Echipele englezesti au fost constranse de autoritati. Au semnat retragerea desi nu ar fi trebuit sa o faca. Avem un contract valid. Avem si o decizie judecatoreasca care spune ca UEFA nu poate face nimic in privinta SuperLigii."

Florentino Perez sustine ca proiectul va resuscita interesul pentru fotbal, care, conform lui, este intr-un declin major.

"E un format care nu va permite fotbalului sa moara. Nu excludem pe nimeni, dar nici nu putem primi pe oricine. Un Roma-Sampdoria prezinta un interes mult mai redus fata de un Manchester United - PSG"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies