Federatia Engleza de Fotbal a trecut la amenintari! Cum vor fi sanctionate echipele din SuperLiga daca proiectul va continua

Superliga Fotbal extern Federatia Engleza de Fotbal a trecut la amenintari! Cum vor fi sanctionate echipele din Superliga daca proiecctul va continua
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iunie 2021, 20:50
Data actualizarii: Duminica 27 Iunie 2021, 21:00

FA pregateste sanctiuni dure pentru cluburile din SuperLiga.

Federatia Engleza de Fotbal continua lupta cu echipele din Superliga. Dupa ce a reusita sa convinga echipele din Anglia implicate in aceasta competitie sa faca un pas inapoi, FA ameninta ca nu le va mai lasa sa transfere fotbalisti straini daca vor continua sa fie parte a proiectului.

"Putem modifica unele aspecte ale sistemului de vize pentru a ne asigura ca fotbalistii primesc viza numai pentru pentru competitiile pe care le acreditam.

Deci nu poti aduce fotbalisti straini pentru a juca in competitii care nu sunt reglementate de noi. Nu vor putea aduce straini sa joace in SuperLiga", a spus Mark Bullingham, directorul executiv al Federatiei Engleze de Fotbal, potrivit Mundo Deportivo.

Florentino Perez: "UEFA nu se poate atinge de SuperLiga Europeana!" Ce spune despre Big 6 din Anglia

Presedintele Realului a adus din nou in discutie controversatul proiect

Perez insista in continuare ca proiectul SuperLigii Europene nu e un esec si ca are viitor, chiar daca doar 3 echipe il mai sustin.

Presedintele Realului sustine ca "nimeni nu se poate retrage, contractul este obligatoriu".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!