Kevin De Bruyne Antonio Rudiger uefa champions league Liga Campionilor

"Trebuia eliminat! Rudiger, facut praf de selectionerul Belgiei dupa ce l-a facut KO pe De Bruyne in finala Champions League

De Bruyne a fost facut KO de Rudiger si a fost schimbat in minutul 60 al finalei UEFA Champions League, iesind de pe teren in lacrimi. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 31 Mai 2021, 10:21
Data actualizarii: Luni 31 Mai 2021, 11:03

Desi arbitrajul finalei UCL a fost impecabil, singurul moment interpretabil este legat de accidentarea lui De Bruyne. Rudiger a intrat cu umarul, intentionat, in fotbalistul belgian si a reusit sa o lase pe City fara unul dintre cei mai importanti jucatori.

Constient de eroarea facuta, Rudiger s-a prefacut lovit, pentru a-l face pe arbitru sa creada ca totul a fost involuntar. Si a reusit, acesta primind doar cartonas galben. In schimb, imaginile cu De Bruyne au facut inconjurul lumii. Selectionerul Belgiei crede ca Rudiger trebuia eliminat dupa faultul produs asupra elevului sau:

  • Trebuia eliminat! A avut mare, mare noroc ! Rudiger, facut praf de selectionerul Belgiei, dupa ce l-a facut KO pe De Bruyne

"Rudiger a avut mare, mare noroc, el trebuia sa fie eliminat. Kevin De Bruyne nu e un fotbalist care sa se tavaleasca fara motiv. Ati putut vedea durerea pe chipul lui, ati vazut ochiul lui.

Mi-a lasat un gust amar ce a facut Rudiger, ca se tinea cu mainile de cap ca si cum s-ar fi lovit. Voia sa ascunda ceva. Cand te uiti atent la reluare, vezi ca nu s-au dat cap in cap, Rudiger a lovit cu umarul", a declarat selectionerul Belgiei, Roberto Martinez.

In urma acestui contact, De Bruyne s-a ales cu doua fracturi, una nazala si una la nivelul orbitei stangi. Aceste nu este insa in pericol sa rateze Campionatul European. (Detalii AICI)

Modifică setările cookies