Rapid APS Holding Victor Angelescu Liga 2 BREAKING NEWS! Rapid are un nou actionar majoritar! Compania din Cehia a ajuns la un acord cu fostul investitor

Rapid are un nou actionar majoritar! Compania din Cehia a ajuns la un acord cu fostul investitor

Clubul giulestean a trecut din nou printr-o modificare semnificativa a structurii actionariatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2021, 11:05
Data actualizarii: Marti 09 Februarie 2021, 16:31

Compania din Cehia APS Holding, prin reprezentantul sau din Romania Victor Angelescu, a achizitionat cele 48 la suta din actiuni detinute de Liviu Gheorghita Goncea, anunta Digi Sport.

Informatia a fost confirmata oficial chiar de Angelescu. Omul de afaceri a postat un mesaj pe pagina de Facebook a clubului in care i-a multumit fostului actionar pentru ajutorul oferit si a anuntat inca o data ca obiectivul echipe ramana revenirea in Liga 1.

"Ma bucur ca am reusit preluarea actiunilor detinute de domnul Goncea, caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru implicarea sa la clubul nostru. Alaturi de APS, vom asigura Rapidului toate conditiile necesare pentru marea performanta, iar primul pas este promovarea in Liga 1, obiectiv pentru care muncim zi de zi", a transmis Victor Angelescu.

Astfel, in urma acestei tranzactii, Angelescu si compania ceha APS Holding detin 97 % din actiunile Rapidului. 

Goncea fusese adus la clubul din Giulesti de fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache. Insa, dupa ce Tudorache a pierdut alegerile locale, Goncea nu a mai investit niciun ban in club, potrivit sursei citate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!