FABULOS! Universitatea Craiova a stabilit un record greu de egalat in incercarea de a castiga un nou titlu! Care este capitolul la care oltenii domina Liga 1

Universitatea Craiova Liga 1 Marinos Ouzounidis Mihai Rotaru Superliga FABULOS! Universitatea Craiova a stabilit un record greu de egalat in incercarea de a castiga un nou titlu! Care este capitolul la care oltenii domina Liga 1
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2021, 10:26
Data actualizarii: Marti 09 Februarie 2021, 10:29

Universitatea Craiova a numit recent un antrenor dupa demiterea lui Corneliu Papura.

Grecu Marinos Ouzounidis a venit in Banie pentru a se lupta la titlu cu CFR si FCSB. Alaturi de antrenorul de 52 de ani au sosit si antrenorul secund Kolaj Bledar si preparatorul fizic Giagkou Nicolaos, potrivit Digi Sport.

Conform sursei citate, in urma acestor veniri staff-ul tehnic al Craiovei a ajuns sa cuprinda nu mai putin de 25 de oameni, fiind de departe 'campioana' Ligii 1 la acest capitol.

Intrucat Mihai Rotaru s-a aratat nemultumit de faptul ca jucatorii echipei sale nu sunt la fel de bine pregatiti din punct de vedere fizic precum cei de la CFR si FCSB, patronul Craiovei s-a asigurat ca aceasta situatie se va schimba.

Astfel, clubul din Banie dispune in acest moment de cinci preparatori fizici, printre care se numara un scotian, un grec, un portughez si un roman.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!