Lovitura de gratie pentru Adrian Mititelu! A pierdut definitiv procesul legat de dezafilierea FC U Craiova

Adrian Mititelu FC U Craiova 1948 Liga 2 BREAKING NEWS! Lovitura de gratie pentru Adrian Mititelu! A pierdut definitiv procesul legat de dezafilierea FC U Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 23:18
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 23:30

Adrian Mititelu primeste lovitura dupa lovitura!

Dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, finantatorul FC U Craiova a primit o noua veste extrem de proasta.

Curtea de Apel Bucuresti a dat verdictul in procesul intentat de Mititelu impotriva unor oameni importanti din fotbalul romanescu, precum Dumitru Dragomir, Mircea Sandu sau Gino Iorgulescu.

Adrian Mititelu cerea daune in urma dezafilierii echipei sale, FC U Craiova 1948, care s-a produs in 2011. Omul de afaceri a pierdut insa acel proces, dar a facut recurs, care a fost de asemenea respins de Curtea de Apel Bucuresti pe 16 februarie pe motiv ca cererile sunt nefondate.

"Respinge exceptia inadmisibilitatii recursului declarat de Mititelu Adrian Marin. Respinge recursurile ca nefondate. Obliga pe recurenti la plata sumei de 11.366,84 lei cu titlu de cheltuieli de judecata catre intimatul Mircea Sandu. Definitiva", se arata in comunicatul emis de Curtea de Apel Bucuresti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!