FOC! Trage HAALAND! Pustiul asta e EXTRATERESTRU: a dat doua goluri cu Sevilla si are cifre MONSTRUOASE in doar un an si jumatate de Champions League

Erling Haaland Borussia Dortmund Germania FOC! Trage HAALAND! Pustiul asta e EXTRATERESTRU: a dat doua goluri cu Sevilla si are cifre MONSTRUOASE in doar un an si jumatate de Champions League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 22:58
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 22:59

Erling Haaland a ajuns la 18 goluri in Champions League in doar un sezon si jumatate din cea mai importanta competitie a cluburilor!

Haaland a stralucit in prima repriza a meciului Borussiei de la Sevilla. Norvegianul de 20 de ani a pus doua goluri peste echipa spaniola cu reusitele sale! Suso a deschis scorul in minutul 7 pentru Sevilla, apoi Dahoud a egalat in minutul 19. "Lasa ca rezolv eu" - le-a zis Haaland colegilor.

Nordicul a punctat mai intai in minutul 27, dupa un assist senzational al lui Sancho, apoi a facut 3-1 cu doua minute inainte de finalul reprizei dupa ce a transformat o pasa venita de la Reus!

La 20 de ani, Haaland i-a depasit deja la numarul de goluri marcate in Champions League pe Butragueno (17), Inzaghi (15), Nedved (15) sau Ronaldo (15).

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!