Hernan Crespo a fost prezentat oficial la Sao Paulo! Kaka vine si el in club!

Kaka Argentina Brazilia Hernan Crespo Sao Paolo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 23:00
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 00:43

Dupa ce a pregatit-o pe Defensa y Justicia din prima liga argentiniana, akaturi de care a castigat Copa Sudamericana, Crespo a fost prezentat oficial la Sao Paulo.

Fost jucator la Milan, Inter sau Chelsea, Crespo incepe sa-si faca un nume important si ca antrenor. Dupa ce si-a inceput cariera de antrenor la echipe U19 a lui Parmeo, argentinianul a mai pregatit-o pe Modena, apoi pe Banfield si pe Defensa y Justicia, pana sa ajunga la Sao Paulo. La clubul brazilian va fi adus si Ricardo Kaka, postul 'Balon de Aur', care va ocupa un post administrativ.

Crespo a vorbit despre provocarea pe care o a acceptat si despre ambitia de a reusi sa o aduca pe Sao Paulo in top: "Rolul lui Kaka va fi decis de conducerea clubului. Nu pot sa spun decat ca a fost o surpriza frumoasa, mi-a trimis un mesaj, nu ma asteptam sa ne reintalnim. Vorbim despre o legenda a fotbalului mondial, nu doar a lui Sao Paouo. De cand aveam 18 ani si am debutat la River Plate, un alt mare club sud-american, am simtit presiunea. Sunt obisnuit sa traiesc cu ea, atat ca jucator, cat si ca antrenor".

Crespo, 45 de ani, are 64 de selectii si 35 de goluri in nationala Argentinei ca jucator. De antrenorat s-a apucat in 2014, la Parma, clubul la care isi incheiase cariera de fotbalist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!