Fotbal intern

Ce pregătește FCSB în pauza de iarnă

FCSB e locul 2 în Liga 1, cu 34 de puncte după 16 etape. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 12:05
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 12:26

FCSB s-a ars în trecut cu tot felul de calamități, fotbaliști care cereau salarii imense, iar evoluția lor era jalnică. Pentru a nu se mai păcăli cu jucători promovați de tot felul de impresari, Gigi Becali și oamenii își reconfigurează planul.

FCSB pune accentul pe promovarea jucătorilor tineri și nu mai intenționează să cumpere fotbaliști în pauza competițională din iarnă. Managerul Mihai Stoica a abordat subiectul într-o intervenție la Telekom Sport.

  • FCSB, câștigătoarea Cupei României

Ce pregătește FCSB în pauza de iarnă

”Suntem foarte implicaţi în promovarea tinerilor din academie.

Dacă vedeţi ultimul meci, Octavian Popescu, despre care unii spun că bate pasul pe loc, nu ştiu la ce meciuri se uită unii, dacă ar fi marcat Budescu la ocazia aia monumentală şi se termina meciul 2-1, Octavian Popescu avea două assist-uri... care a fost plecat cu naţionala de tineret şi s-a antrenat două zile cu prima echipă.

Vrem să promovăm jucători din propria academie, pentru că avem jucători foarte interesanţi, sunt prea puţini jucători interesanţi pe la alte echipe şi nu cred că e cazul să cheltuim sume, pentru că se cer sume imense când e interesul nostru la mijloc.

Vedeţi că au fost aduşi jucători cu mare tam-tam şi nu au confirmat, aşa că mai bine ne uitam în propria curte”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Modifică setările cookies