VIITORUL - CRAIOVA 2-0 | Gica Hagi: "Toti romanii se bucura daca FCSB recupereaza numele Steaua! Alaturi de Dinamo face progrese"

Hagi ar fi fericit daca FCSB ar recupera numele Steaua. 

Procesul dintre FCSB si Steaua Armatei continua, iar Hagi spera ca finul sau sa recupereze numele Stelei. Hagi crede ca o revenire a Stelei, alaturi de resuscitarea lui Dinamo pot contribui la revenirea fotbalului romanesc la nivel de club. Declaratiile au venit dupa victoria obtinuta de Viitorul in fata Craiovei, in care Ianis Hagi a stralucit.  

"Si eu, si stelistii, toti romanii s-ar bucura! Romania a pierdut dupa '90 doua lucruri fundamentale. Doua echipe mari, ca Steaua si Dinamo. Pentru mine este incredibil ce se intampla cu aceste doua cluburi care sunt enorme si au facut istorie in Romania. Au dus fotbalul romanesc la nivelul cel mai inalt.

Din pacate, ca orice lucru, s-a rupt in bucati. Sper ca intr-o buna zi lucrurile sa revina la normal in Romania. Imi doresc ca atat Steaua, cat si Dinamo sa revina la nivelul lor, iar noi ceilalti sa incercam sa-i batem.

Impreuna sunt puternice, cum sunt Real si Barca, cum sunt Bayern si Dortmund. Nu pot fi altele. Cu tot respectul pentru Craiova, Pitesti, UTA, Petrolul. Steaua si Dinamo au facut performante in Europa, au avut jucatorii cei mai buni.

Din pacate, in momentul de fata trec prin momente dificile din cauza unor decizii care nu au fost bine luate. Si este pacat pentru fotbalul romanesc.

As fi cel mai fericit ca aceste doua cluburi sa redevina cele mai puternice din Romania, iar ceilalti sa incercam sa fim mai buni ca ei. Atunci am face progrese", a declarat Gica Hagi dupa calificarea in finala Cupei Romaniei.
 

Hagi propune doua nume noi la Viitorul

Gica Hagi pregateste deja urmatoarea echipa de la Viitorul. Daniel Barzu si Gabriel Danuleasa sunt doi jucatori de 17 ani ce vor face pasul spre echipa de seniori.

„Daniel Barzu si Gabriel Danuleasa, ambii de 17 ani. Ei ajung intr-un an si jumatate la echipa mare. Asta, daca nu o iau razna! Asta, daca nu se duc la Bucuresti si daca nu le dai bani multi, cum le-ai dat tu, Gigi! Salarii mari, nu i-ai provocat, nu i-ai motivat.

Eu le dau jumate, jumate. Salariu mic, plus bonusuri. Si bonusuri poti sa iei de doua, trei ori mai mult decat salariu. Daca nu iei banii dinainte, produci performanta. De aceea merg lucrurile la mine. De doua ori mai mult decat salariu a luat Ianis, toate bonusurile. Pai ce, ai doar drepturi, nu si obligatii?”, a declarat Gica Hagi intr-o conferinta de presa.

Citeste si: 

EXCLUSIV: Hagi a batut palma pentru transferul lui Ianis! Singura conditie pentru ca mutarea sa se facaVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT