BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Hagi a batut palma pentru transferul lui Ianis! Singura conditie pentru ca mutarea sa se faca

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Aprilie 2019, 08:38

	BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Hagi a batut palma pentru transferul lui Ianis! Singura conditie pentru ca mutarea sa se faca

Ianis Hagi este foarte aproape de transfer

Gica Hagi a ajuns la un acord de principiu cu Girona, iar transferul lui Ianis s-ar putea face in urmatoarele doua saptamani.

Singura conditie de care depinde transferul este situatia echipei in clasament. Tranzactia pica doar daca Girona va retrograda la finalul acestui sezon.

In acest moment, Girona este in zona rosie a clasamentului, dar lupta pentru salvarea de la retrogradare e stransa. Intre locurile 15 si 18, sunt patru echipe despartite de doar trei puncte.

Girona mai are de jucat cu Sevilla (a), Getafe (d), Levante (a) si Deportivo Alaves (d).

Conform surselor ProTV, suma de transfer se invarte in jurul a 3 milioane de euro.

Principalii actionari ai clubului Girona sunt City Football Group, companie care detine si Manchester City, cu 44% din actiuni, si Pere Guardiola, fratele lui Pep, si el 44% din actiuni.

Hagi: "Ianis pleaca pana la Euro!"


Gica Hagi isi doreste sa rezolve transferul lui Ianis pana la Euro U21, pentru ca Ianis sa fie concentrat doar pe fotbal la turneul final din Italia si San Marino.

"Cred ca Ianis e pregatit acum de examenul ala mare pe care trebuie sa il aibe, in strainatate."

"E curtat, dar gandul lui e sa termine bine acest campionat si sa faca un campionat european foarte bun. Dupa aceea, cand faci bine, ca si o fata frumoasa, e curtata. Ianis e curtat acum."

"Avem doua obiective. Unul, ca echipa la care se duce sa fie un proiect cu el, el nu mai e foarte tanar cum a plecat inainte si puteam sa acceptam anumite lucruri, el trebuie sa fie un jucator important, sa se duca acolo si sa joace. Al doilea lucru, clubul trebuie sa fie multumit cu suma de transfer."

"Ianis trebuie sa fie dorit de directorul sportiv, de antrenor, de club, sa existe un proiect cu el pentru ca cred ca poate face un drum bun, o cariera frumoasa."


VEZI SI:

**SUPER FAZA: Sanmartean si o fata care nu il cunostea, la o cafenea in Romana. Cum a reactionat fata dupa ce l-a cautat pe Google :)

ZI-LE LIBERE!

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

  • BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Hagi a batut palma pentru transferul lui Ianis! Singura conditie pentru ca mutarea sa se faca
Tot mai multe țări europene revin la restricții pentru a controla răspândirea variantei Delta
BRAT
Modifică setările cookies