EXCLUSIV | Cum a reactionat Florin Talpan la vestea ca CSA a pierdut procesul cu FCSB!

EXCLUSIV | Cum a reactionat Florin Talpan la vestea ca CSA a pierdut procesul cu FCSB!

CSA Steaua a pierdut dreptul asupra marcilor Steaua Bucuresti, Steaua si CS Steaua 1947-67.

Clubul Sportiv al Armatei nu are voie sa foloseasca marcile Steaua Bucuresti, Steaua si CS Steaua 1947-1967, au decis astazi judecatorii Curtii de Apel Bucuresti!

FCSB a obtinut o victorie de moral in razboiul cu CSA Steaua. Clubul Sportiv al Armatei a pierdut dreptul de a utiliza marcile Steaua Bucuresti, CS Steaua 1947-1967 si Steaua. Totusi, marca notorie ramane in Ghencea.

Aceasta decizie poate cantari insa mult intr-un alt dosar, cel al prejudiciului. Ca urmare a acestei decizii, Becali poate argumenta ca cererea CSA ca el sa plateasca despagubiri de 37.000.000 euro este neintemeiata, din motiv ce CSA nu are dreptul asupra marcilor respective.

Talpan: "Este o victorie pentru CSA, nu pentru FCSB"

Florin Talpan a fost contactat de ProTV si www.sport.ro la scurt timp dupa anuntarea deciziei. El a dat un raspuns foarte scurt.

"O sa vedeti ca este o victorie pentru CSA! Nu vorbesc acum, voi da un comunicat oficial si va veti lamuri, ca sa nu existe alte discutii", a spus Florin Talpan.

VEZI SI:

Dezvaluirea lui Sanmartean, la 8 ani distanta: De ce nu l-a convocat Piturca la nationala pana cand nu a semnat cu FCSB! #ZI-LE LIBERE!

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies