DDB Dinamo Mircea Rednic Superliga

Unul dintre cei mai influenți oameni din DDB, despre demiterea lui Rednic: „Nu schimb eu antrenori la Dinamo”

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo, spre nemulțumirea DDB.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 21:36
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 22:22

Antrenorul nu a avut rezultate la echipă, câștigând doar 6 puncte în 11 etape de campionat, astfel că cei din conducere au decis înlocuirea lui cu Flavius Stoican, cel care revine pe banca câinilor, pentru a treia experiență ca „principal” la echipa din Ștefan cel Mare.

Suporterii au fost dezamăgiți de decizia lui Iuliu Mureșan. Marin Iuhasz, unul dintre cei mai influenți oameni din DDB, este acuzat că a luat parte la discuțiile privind demiterea lui Rednic. Acesta însă neagă aceste acuzații, spunând că el doar susține financiar echipa.

"Vreau să spun că sunt un simplu membru DDB, un vechi fan dinamovist și ar fi culmea să schimb eu antrenorii la Dinamo. Nu am acest rol și nici nu mi-l doresc. Am fost sunat și anunțat de decizia conducerii, pe care nu sunt în măsură să o comentez, atât! Asta a fost tot!

Suntem doi oameni la Dinamo care nu avem ce câștiga, eu și tata Nițu (n.r. Gheorghe Nițu). Nu știm cine vrea să se ascundă în spatele acestor informații. Însă înțeleg că așa e presa, uneori știe mai multe decât noi.

Eu am ajutat clubul pentru că sunt dinamovist de foarte mult timp și așa o să rămân, indiferent de ce o să se întâmple cu echipa asta. Ajutorul meu vine dintr-o parte sentimentală, nu mânat de vreun alt interes", a declarat Marin Iuhasz, conform Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!