Roland Niczuly Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga

Roland Niczuly, mesaj de disperare către suporterii adversarilor: „Județul Covasna face parte din România”

Sepsi OSK speră să prindă un loc de playoff la finalul sezonului regulat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 20:32
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 21:51

Echipa-revelația a sezonului precedent din Liga 1 a avut un start de sezon slab, dar după venirea lui Cristano Bergodi la echipă lucrurile s-au redresat, într-o oarecare măsură.

Totuși, scandările rasiale ale adversarile devin dureroase pentru jucători, care sunt marginalizați pentru că provin din ”Ținutul Secuiesc”. Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, trage un semnal de alarmă, în speranța că aceste incidente nu se vor mai repeta. 

M-am obișnuit cu fanii echipelor adverse, dar din câte știu și județul Covasna face parte din România și ar trebui să fim tratați ca atare. Vorbim aceeași limbă. Nu m se pare normal ce fac ei, sper ca în viitor să se schimbe pentru că se întâmplă lucruri frumoase, chiar mărețe, la Sfântu Gheorghe. 

Cred că suntem un exemplu pentru tot fotbalul românesc. Echipa e înființată în 2011, s-au întâmplat multe în zece ani…o bază ultramodernă, un stadion foarte frumos, la nivelul celor din campionatele puternice din Europa…repet, ar trebui să fim un exemplu, chiar și pentru echipele de tradiție, cum ar fi Dinamo (n.red. – legat de stadion)

E un patron atipic. Sunt de cinci ani și jumătate la echipă și nu am avut o zi întârziere la salariu sau în privința promisiunilor făcute de dânsul. Niciodată nu s-a băgat peste…(n.red. – referitor la intervenția patronilor asupra antrenorilor). Dânsul a venit la câteva antrenamente în toți acești ani” a declarat Roland Niczuly pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!