„A luat foc spitalul și am sărit pe geam!” Rică Răducanu, despre momentele cumplite pe care le-a trăit 

Rica Raducanu covid-19 Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:48
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:53

Rică Răcucanu a fost internat la Institutul Matei Balș când a avut loc incendiul.

În iarna lui 2021, 20 de persoane au decedat din cauza unui incendiu la Institutul Matei Balș din București. În acel moment în spital era internat și Rică Răducanu, care era tratat împotriva virusului COVID-19.

Fostul portar al Rapidului a mărturisit că atunci când a văzut flăcările, a sărit de la etajul 1 și nu s-a gândit nicio secundă să folosească scările. 

Răducanu: „Eram învățat cu săriturile. Nu a fost o problemă”

„Am trecut prin boală. Am fost în spital şi cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul (n.r. incendiul de la 'Matei Balş'), am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe uşă! Eram la etajul 1, eram învăţat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! 

Cred că şi corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Nici acum nu sunt... Poate din motivul ăsta. M-am vaccinat şi a 3-a oară, mi-au zis şi acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuşi pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia... E urât”, a declarat Rică Răducanu pentru gsp. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!