ULTIMA ORA! Vestea pe care o asteptau toti suporterii dinamovisti! Spaniolii au virat primii bani in conturile ''cainilor''! Unde au mers banii

  Fanii lui Dinamo au primit in sfarsit vestea pe care o asteapta de la preluarea clubului de catre fondul de investitii Benel International.

Conform informatiilor Gazetei Sporturilor, Pablo Cortacero, reprezentantul noilor investitori din Stefan cel Mare a virat in decursul zilei de ieri suma de 800.000 de euro. Mai mult decat atat, in conturile alb-rosilor urmeaza sa intre si prima transa din drepturile de televizare, aproximativ 200.000 de euro.

Acesti bani vor merge spre plata datoriilor mai vechi ale clubului, iar pentru plata salariilor restante ale fotbalistilor va fi nevoie de o noua infuzie de capital din partea noilor actionari.

Noul presedinte executiv al lui Dinamo, Dorin Serdean a confirmat ca inca nu s-au platit salariile restante ale fotbalistilor, dar s-a aratat multumit de faptul ca au fost achitate datorii urgente, precum cele catre Dan Nistor sau Adrian Mihalcea, in urma carora clubul risca chiar sa fie depunctat de catre Comisia de Disciplina.

„S-au facut plati, chiar si azi s-au facut. Nu s-au platit cele trei luni restante, dar suntem bine, chiar foarte bine. Am achitat cazul Nistor, cazul Uhrin, cazul Mihalcea, adica sunt chestiuni pe care Dinamo le-a inchis. 

Mai sunt datorii care apar, ne bucuram ca nu sunt foarte mari. S-au indreptat foarte mult lucrurile la Dinamo si nu se poate compara cu ce era in urma cu cateva luni. Atunci vorbeam de un club care ar fi fost retrogradat, acum vorbim de un lot care participa decent in campionat, avem echipa a doua, suntem pe drumul cel bun, sunt lucruri vizibile, palpabile”, a declarat Dorin Serdean.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia
BRAT

Modifică setările cookies