Ianis Hagi, pus la colt! "Stai pe banca daca nu iti convine!" Mesaj taios pentru mijlocasul nationalei: declaratia cu care a deranjat

Ianis Hagi, pus la colt! "Stai pe banca daca nu iti convine!" Mesaj taios pentru mijlocasul nationalei: declaratia cu care a deranjat

Ianis Hagi s-a plans de atributiile pe care le-a primit din partea lui Mirel Radoi la echipa nationala.

Ianis Hagi s-a plans dupa infrangerea cu Norvegia ca este nevoit sa alerge prea mult pentru a recupera mingiile, iar atunci cand balonul ajunge la el nu mai are energia necesara pentru a face diferenta.

Declaratia mijlocasului l-a deranjat pe Sorin Cartu, presedintele Universitatii Craiova, care l-a taxat dur:

"Radoi i-a dat un raspuns bun. Normal ca alergi dupa minge daca nu o tii tu. In situatia in care nu exploatezi acest lucru, obligatorul alergi dupa ea ca sa o recuperezi.

Iti convine, nu iti convine, treci in alta parte sau stai pe banca daca nu o poti face din teren. Daca vrei sa nu fii in aparare mult, ia mingea", a spus Sorin Cartu, pentru Antena Sport.

"Despre faptul ca nu am avut ocazii trebuie sa-l intrebati pe selectioner! Alergi 4-5 minute dupa minge si cand ai mingea la picior nu mai poti sa faci nimic, iti pierzi energia, suflul, poti doar sa scoti un fault", spunea Hagi dupa meciul cu Islanda.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste de amploare în Italia, după ce s-au impus noi restricții în contextul crizei sanitare. GALERIE FOTO
BRAT

Modifică setările cookies