Talpan, lovitura SUPREMA pentru Becali! Cere UEFA sa interzica FCSB in Europa: "Nu le putem permite sa participe"
Marti 08 Mai 2018, 12:18

Talpan, lovitura SUPREMA pentru Becali! Cere UEFA sa interzica FCSB in Europa: "Nu le putem permite sa participe"

Florin Talpan a castigat numele "Steaua" definitiv in Instanta, iar acum vrea sa blocheze participarea FCSB in cupele europene. 

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Juristul CSA Steaua, colonelul Florin Talpan, a mers la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru a obtine certificatul de grefa, dupa ce Instanta Suprema a hotarat ca marca "Steaua" apartine definitiv Armatei.

Talpan a facut acest lucru pentru a cere oficial UEFA sa excluda FCSB din competitiile europene.

"Am luat certificatul de grefa cu hotararea ICCJ si pregatesc toate hotararile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situatie. Nu mai trebuie sa-i permitem lui FCSB sa participe, sa fie capi de serie, avand in vedere toate aceste procese castigate",
a spus Florin Talpan pentru Ziare.com la sediul ICCJ.

Talpan a mai spus ca va incerca si o noua corespondenta cu oficialii FRF pentru a informa UEFA despre situatia existenta, dar in orice caz va notifica si forurile europene.

Miercuri va avea loc o noua confruntare Becali - CSA in dosarul prejudiciului de 37 de milioane de euro. 

Talpan a tinut sa le transmita un mesaj fostilor jucatori care au cucerit Cupa Campionilor.

"Vreau sa ii felicit si sa le multumesc pentru aceasta realizare extraordinara. Performanta pe care au obtinut-o in seara de 7 mai a pus Romania pe harta fotbalului mondial. A fost, este si va ramane o sursa de inspiratie pentru iubitorii fotbalului din tara", a transmis Talpan.Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT